Vrouw aangehouden voor dierenmishandeling

dinsdag 20 oktober 2015

Hulst - Maandagmiddag is in een woning aan de Tivoliweg een vrouw aangehouden voor dierenmishandeling.

Rond 12.45 uur onderzochten agenten de woning. In het huis werd ontlasting en urine van honden en katten aangetroffen. Ook vonden ze enkele zwaar vermagerde katten en honden. Ook werd een dode kat gevonden.Hierop werd de eigenaresse voor dierenmishandeling en het onthouden van de nodige zorg aangehouden. Ze werd naar het politiebureau in Hulst gebracht, waar ze maandagavond is verhoord. Het is niet de eerste keer dat deze vrouw verdacht wordt van dierenmishandeling. Daarom kreeg ze te horen dat ze langer wordt vastgehouden. Ze is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Een dierenarts onderzocht het dier, welke door ondervoeding was gestorven. Voor enkele andere dieren wordt ook gevreesd voor hun leven, gelet op de fysieke conditie en de staat van ondervoeding. Na overleg met de Landelijke Inspectiedienst zijn de dieren vervoerd naar een plaats waar ze worden opgevangen.

bron: politie.nl | Categorie: dierenleed


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kapellebrug | 112 alarmeringen Kapellebrug | Goedkoop Tanken in Kapellebrug | Supermarkten in Kapellebrug | Weerbericht Kapellebrug