Verdachte aangehouden voor dealen en witwassen

woensdag 15 juli 2015

Hulst - Gisteravond is een 18-jarige man uit Hulst aangehouden op verdenking van drugsdealen en witwassen van geld

Naar aanleiding van klachten van omwonenden over drugsdealen inhet bosbij de Liniedijk surveilleren politiebikers regelmatig in deze omgeving.Zo ook gisteravond rond 19.15 uur. Als zij een hennepgeur opsnuiven wordt eenkijkje genomen op een nabijgelegen pad. Daar treffen zij de verdachte en een tasmet hennepresten aan. De man blijkt meer dan 1000 euro aan contanten en diversemobiele telefoons bij zich te hebben. Het geld, de telefoons en de tas zijn inbeslaggenomen.

Aangezien de man tegenover de agenten geen aannemelijkeverklaring kan afleggen waarom hij met zoveel geld op zak in het bos staat, ishij voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Hulst. Omdat de man bekendstaat als drugsdealer is hij vervolgens in verzekering gesteld in hetpolitiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Naast drugsdealen wordt hem ookwitwassen van drugsgeld ten laste gelegd. Voor de zekerheid heeft eenpolitiehond de omgeving nog afgezocht. Deze heeft echter niets meer gevonden.

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kapellebrug | 112 alarmeringen Kapellebrug | Goedkoop Tanken in Kapellebrug | Supermarkten in Kapellebrug | Weerbericht Kapellebrug