Politie onderzoekt mishandeling scholiere

dinsdag 28 januari 2014

Hulst - Maandagmiddag 27 januari is een meisje door een medescholiere mishandeld. Het incident is door diverse jongeren gefilmd en via de social media verspreid. Het slachtoffer heeft maandagavond bij de politie aangifte gedaan.

De mishandeling vond rond 16.00 uur plaats op de Poorterslaan in de buurt vanhet Reynaert College. Het slachtoffer is een 14-jarig meisje uit Hulst. Door deklappen en schoppen had het meisje maandagavond erge hoofdpijn en was zemisselijk.

Aanhouding

Dinsdagmorgen rond 10.45 uur heeft de verdachte, een 15-jarig meisje uitHulst, zich vrijwillig op het politiebureau in Hulst gemeld. Ze is aangehoudenen wordt vandaag verhoord. Dinsdagmiddag is besloten dat het meisje langer voorpolitie en justitie beschikbaar blijft.

Filmpjes niet verder verspreiden!

De politie roept bezitters van opnamen van het incident, vanwege de privacyvan slachtoffer en dader, op om de opnamenniet te publiceren, dan wel hetmateriaal te verwijderen. Uiteraard geldt dit ook voor anderen, die reedsfilmmateriaal hebben gedeeld.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kapellebrug | 112 alarmeringen Kapellebrug | Goedkoop Tanken in Kapellebrug | Supermarkten in Kapellebrug | Weerbericht Kapellebrug