Politie zoekt getuigen van vechtpartij Hulst

dinsdag 2 september 2014

Hulst - Bij een vechtpartij in een caf aan de Grote Markt in Hulst zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De politie is gestart met een onderzoek en is op zoek naar getuigen van het incident.

Toedracht onbekend

In het caf waren rond 21:15 uur ruim 30 bezoekers aanwezig.Door nog onbekende oorzaak ontstond een knokpartij, waarbij onder andere metglaswerk werd gegooid. Een 21-jarige inwoner van Hulst liep daardoor eensnijwond op aan zijn gelaat. Hij heeft aangifte gedaan. Een 47-jarigeplaatsgenoot liep kneuzingen op. Het gewonde tweetal moest in het ziekenhuisworden behandeld. De politie is gestart met het onderzoek en heeft inmiddelsenkele getuigen gesproken. Dit heeft nog niet geleid tot een volledig beeld ende rol van de deelnemers aan de vechtpartij.

Bent u getuige geweest?

Bent u getuige geweest van de vechtpartij neem dan contact opmet de politie via 0900 8844. Heeft u informatie, maar doet u liever anoniem uwverhaal? Dat mag ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kapellebrug | 112 alarmeringen Kapellebrug | Goedkoop Tanken in Kapellebrug | Supermarkten in Kapellebrug | Weerbericht Kapellebrug