Zeker vijftien auto's in Hulst-centrum vernield

zaterdag 16 mei 2015

Hulst - In het centrum van Hulst zijn vrijdagavond en -nacht vele auto's vernield. De politie vraagt benadeelden aangiften te doen en roept getuigen op zich te melden.

De politiemeldkamer kreeg rond middernacht diverse meldingen van vernieldeauto's op de Baudeloo. Agenten troffen zeker acht auto's aan die vernield waren.Van een aantal auto's waren de spiegels afgebroken. Over andere auto's was heengelopen en waren de voorruiten ingetrapt. Het was een behoorlijke ravage.

Rond 01.00 uur kreeg de politie opnieuw een melding van vernielde auto's ophet Solmsbolwerk. Ook daar waren ruiten van twee auto's vernield. Ook was eenmotorfiets omver geduwd, daarbij was zware schade ontstaan aan de kuip van demotor en een spiegel. Toen agenten verder keken, zagen ze in de omgeving van deRefugium dat een paar vuilcontainers omver geschopt of geduwd waren. Ook in deBellinghof waren van twee auto's de kentekenplaat losgerukt. Ze zagen in deLange Bellingstraat nog een auto met een ingetrapte voorruit. Ook op dePaardenmarkt stond een personenauto met een ingetrapte voorruit.

De politie is op zoek naar getuigen van deze zinloze vernielingen. De politieis verbaasd dat dat zoveel auto's zo bruut zijn vernield en dat niemand ietsgezien of gehoord zou hebben. Hebt u informatie? Bel dan 0900-8844. Ziet u eenverdachte situatie of zelfs iemand die een auto vernield? Bel dan onmiddellijk112.

Is uw auto in Hulst vernield? Doe dan aangifte! U wilt toch ook dat de dadersworden gepakt en dat uw schade wordt vergoed. U kunt eenvoudig en snel aangiftedoen via internet. Ga naar de website van de politie:www.politie.nl> Aangifte of meldingdoen.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kapellebrug | 112 alarmeringen Kapellebrug | Goedkoop Tanken in Kapellebrug | Supermarkten in Kapellebrug | Weerbericht Kapellebrug