Wielrenner overleden in Hulst

zondag 16 juli 2017

Hulst - Zondagochtend rond 10.45 uur is een wielrenner overleden op de Zandstraat in Hulst. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het overlijden.

Omstreeks 10.45 uur kwam een melding binnen bij de meldkamer dat een grijze personenauto met een Nederlands kenteken op de Zandstraat in aanraking was gekomen met de wielrenner. De personenauto is doorgereden. De agenten die zich met de zaak bezighouden zijn nog op zoek naar de bestuurder van de auto. Op de Zandstraat is een stuk van een van de buitenspiegels van de auto achtergebleven. Via Twitter en Burgernet is een oproep verstuurd.

De politie verzoekt de bestuurder van de grijze auto met het Nederlandse kenteken zich te melden. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Hij/zij kan zich ook melden bij een politiebureau in de buurt.

Over de identiteit van de fietser wordt nog niets bekend gemaakt. De politie gaat eerst de nabestaanden van het slachtoffer in kennis stellen en zal dan verdere informatie verstrekken. Mogelijk is de man onwel geworden juist voor hij in aanraking kwam met de auto.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kapellebrug | 112 alarmeringen Kapellebrug | Goedkoop Tanken in Kapellebrug | Supermarkten in Kapellebrug | Weerbericht Kapellebrug